Kundtjänst: 0770 455 688 (10.00 - 15.00 vardagar, helger stängt) - E-post: servicecenter@eurotoys.dk

Köpvillkor

Intex-pooler.se ägs och drivs av :

Eurotoys ApS – DK26330769
Emil Neckelmannsvej 11
5220 Odense SØ
Danmark

Alla köp görs genom eurotoys.se. Köpvillkoren finns att läsa här.

P.g.a valuta justeringar mellan den Svenska och den Danska kronan kan priserna variera något. Samma sak med “Extra priser”. Eurotoys satsar på att bli Sveriges ledande leverantör av pooler och tillbehör från Intex.

Utbudet av reservdelar och produkter från Intex växter ständigt och har blivit en stor produktgrupp för oss. För att göra sortimentet mer överskådligt och enklare att hitta så har vi startat intex-pooler.se för att ni som köpare enklare ska kunna hitta vad ni söker.

All information på vad produkten innehåller. T.ex en pool med tillbehör stämmer här på Intex-pooler.se Det “kan” saknas detalj information på Eurotoys.se. Då kan ni utgå ifrån att informationen på denna sida är korrekt. Vi fyller på med information på eurotoys.se så fort det går för att det ska bli identiskt med Intex-pooler.se. När ni “köper” en produkt så blir ni automatiskt länkad till rätt produkt på eurotoys.se

Våra leveranstider från Danmark är mycket snabba. Från order till leverans tar det mellan 3-4 arbetsdagar, precis som för Svenska leverantörer. Någon dag längre om det är mycket stora pooler med hemleverans.

I Övrigt så önskar vi alla våra kunder i varm och skön sommar med mycket badande i sommarsolen!

Med vänliga hälsningar
Eurotoys.se (DK)